Google și Bing vor elimina conținutul piratat

Google și Bing

Google și Bing | Dacă ați încercat vreodată să găsiți un film sau o carte într-un motor de căutare precum Google, ați întâlnit, probabil, anunțarea excluderii unora dintre link-uri, ca urmare a emiterii Legii privind dreptul de autor în era digitală (DMCA). De obicei, aceste link-uri nu sunt afișate utilizatorilor dar proprietarilor de site-uri care se confruntă cu diverse sancțiuni ca urmare. În această săptămână a devenit cunoscut faptul că Google și Microsoft Bing vor face mai dificil de a găsi conținut piratat. Vor face ca conținutul ilegal să nu apară pe primele pagini de căutare.

Până la sfârșitul verii, motoarele de căutare vor pune în aplicare un cod suplimentar pentru a gasi  site-urile emitente relevante cu conținut piratat.

Bing

Eddy Leviten directorul Alianței pentru Proprietatea Intelectuală ne relateaza. ‘Uneori, oamenii caută ceva, dar mai devreme sau mai târziu ajung la pagini cu conținut piratat. Dorim să ne asigurăm că numai materiale originale sunt pe primele pagini de cautare. Această protecție nu este doar pentru oameni, ci și pentru creatorii materialelor

Distribuie articolul si prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.