Noul iPad Pro va fi prezent la 4 aprilie

Ipad Pro

iPad Pro | Apple deține în mod tradițional, mai multe evenimente pe tot parcursul anului, iar unul dintre ele are loc primăvara devreme. De multa vreme au aparut zvonuri ca Apple vor lansa noile Ipad-uri, dar până în prezent nu am primit nici un indiciu sau o confirmare a acestei teorii. În cele din urmă, ediția Apple World Today  a sugerat că următoarea conferință de presă va avea loc în data de 4 aprilie. Astfel de concluzii au fost făcute pe baza informațiilor cu privire la disponibilitatea de 12,9 inch iPad Pro.

Doar in cateva magazine Ipple Pro urmeaza sa fie livrat pe data de 4 aprilie. Dispozitivul va avea toate culorile posibile, cantitatea de memorie, precum și cu suport pentru interfețe de comunicație fără fir. In plus, la recenta întâlnire cu jurnaliștii din anul trecut, Tim Cook a declarat că următoarea întâlnire va avea loc în noul sediu al companiei, care va deschide oficial porțile luna viitoare.

Mai jos aveti o mica prezentare a noului Apple Park

De obicei, Apple  informează jurnaliștii despre întâlnire cu o săptămână înainte de eveniment, dupa care se asteapta la o distribuire de invitatii.

Sursa:Playtech Stiri

Distribuie articolul si prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.