NVIDIA GeForce GTX 1070 Ti pret, detalii, specificații

NVIDIA GeForce GTX 1070 Ti detalii

NVIDIA GeForce GTX 1070 Ti este un reprezentant tipic al „Pascalului târziu”. Tehnologia procesului este în continuare aceeași la 16 nanometri, dar arhitectura nu este în mod clar prima revizuire și multe îmbunătățiri ale aranjamentului intern al chips-urilor se resimt. Frecvențele de operare ale GPU au crescut ușor: la plantă, toate sucurile de pe cip nu au fost stoarse, ci au lăsat ocazia de a obține performanțe maxime acasă, singure. În plus față de abilitățile excelente pentru accelerație automată, noile plăci video sunt perfect „urmărite” de metoda clasică: prin creșterea tensiunii și creșterea frecvenței generatorului de ceas.

Competiția de pe piața GPU din acest an a ajuns la o scară fără precedent. Arhitectura puternică a specialiștilor NVIDIA Pascal de la AMD a încercat să răspundă de două ori: mai întâi au lansat seria RX500 pentru a încălzi lupta dintre acceleratoarele 3D disponibile, apoi au făcut același lucru cu Vega în high-end. Uleiul de foc a turnat minerii cu cripta lor, achiziții masive de către corporații pentru munca rețelelor neuronale și o criză cu producția de cipuri de memorie. Am vorbit deja despre 1070 Ti în anunț. Acum este timpul pentru o analiză detaliată.

Specificații GeForce GTX 1070

De fapt, noul card este mult mai aproape de top-end 1080 decât în ​​1070. Inima batranei GTX 1070 Ti – același procesor ca model mai vechi, împodobite cu 5%. Aceasta este, de la 2560 128 nuclee dezactivate numai și productivitatea netă la aceleași frecvențe diferă cu o sumă, în cazul în care valori de referință de rulare repetate pot fi luate ca o eroare. Bineînțeles, nimeni nu ar crea un astfel de concurent puternic pentru propria sa emblematică pentru consumatori. De aceea a mers sub cutit este singura caracteristica care ar putea echilibra placa grafică și preț și performanță – lățime de bandă de memorie.

În general, în ceea ce privește spiritul, poziționarea corporativă și productivitatea reală, AMD Vega 56 urma să devină un concurent ideal: aproape 1080 la un preț de 1.070. Din păcate, dacă rata cadrelor încă se încadrează în această teorie subțire, atunci piața a considerat prețul plăcii video diferit: – Acceleratorul de la AMD este mai scump în medie decât cel mai puternic GTX 1080 și uneori este inferior în performanță.

NVIDIA GeForce GTX 1070 Ti pret

Grafica grafică gtX 1070 este alegerea celor care nu doresc să plătească prea mult, dar în același timp doresc să joace toate jocurile moderne la setările maxime. Aceasta este o versiune medie între plăcile video de ultimă generație, care prezintă caracteristicile echipamentelor reale de joc și prețul disponibil pentru mulți gameri. Chiar dacă cumpărătorul îi place placa grafică nvidia gtx 1070, prețul pare ridicat, merită să ne amintim că este achiziționat pentru o perioadă foarte lungă de timp. Cartea video gtx 1070 de la NVidia este renumită pentru fiabilitatea sa, iar cunoscătorii anumitor mărci de producători de fier vor putea găsi în catalogă o companie preferată. Este mai bine să nu salvați ceea ce poate oferi imaginea de cea mai bună calitate, atât de mult timp. Geforce gtx 1070 poate fi achiziționat de la noi la prețuri foarte competitive. Pretul acestei video placi este de 2570 RON.

Sursa: playtech-stiri

Distribuie articolul si prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.