Cele mai bune telefoane mobile din 2017: alegerea Playtech-Stiri

Cele mai bune telefoane 2017

Telefoane mobile | Pe tot parcursul anului, PlayTech-Stiri a monitorizat îndeaproape piața mobilă. Am monitorizat știrile despre evenimentele curente, am analizat tendințele în articole și am explorat noutăți interesante. Din cele aproape 150 de telefoane mobile testate anul acesta, am selectat câștigătorii în 11 categorii și am obținut evaluarea finală anuală. Cine a coborât la început sau cine s-a ridicat si acum sunt cele mai „populare” modele? Toate răspunsurile sunt mai jos.

Deci, în evaluarea noastră finală există trei tehnologii și 27 de telefoane mobile. Toate acestea au fost lansate în 2017 și testate de redacția redacției PlayTech-Stiri. Fiecare dintre ele are un set excelent de caracteristici și este vrednic de câștigător, dar numai un singur dispozitiv din fiecare nominalizare va primi o medalie de calitate PlayTech-Stiri.

Cel mai bun telefon de clasă mijlocie

 • Honor 9
 • Samsung Galaxy A7 (2017)
 • Xiaomi Mi6

Pentru titlul de cele mai bune din clasa mijlocie, telefoanele mobile au fost testate si au pretins în gama de prețuri de până la 1680 Ron. Dintre acestea, am selectat trei modele cu platforma hardware actuală (nu mai veche de un an), materiale de caz premium (sticlă și metal) și unele tehnologii și funcții importante.

Alegerea câștigătorului de la trei candidați a fost organizată în etape. După ce a comparat performanța de la distanță, Samsung A7 a ieșit. În acest segment de preț, producătorul coreean a reușit să ofere un procesor cu rază medie de acțiune. Ceilalți participanți lucrează pe platforme de top puternice. Xiaomi Mi6 a fost cu 18% mai productiv decât Honor 9 (în conformitate cu AnTuTu). Dar acesta este un avantaj excesiv: în testul nostru, Onor 9 fără probleme a tras chiar și cele mai exigente jocuri. Dar cel de-al doilea „chip” – o cameră duală avansată – în Honor 9 este implementat mai bine. Mai multe interval de viteză de declanșare, ISO și alte setări manuale, există suport pentru RAW. Diferențele sunt vizibile atunci când fotografiați într-o varietate de condiții și genuri, de la moda bokeh la focuri de noapte.

Cel mai bun telefon pentru buget mic

 • Bluboo S1
 • UMIDIGI S2
 • Xiaomi Mi A1
 • Xiaomi Redmi Note 4X Snapdragon 3/32

Solicitanții pentru prima poziție din această categorie au o performanță la nivelul Snapdragon 625, o baterie capabilă, două sloturi pentru SIM și un modul LTE. În același timp, prețul fiecărui dispozitiv nu depășește 860 RON.

Xiaomi Redmi Notă 4X a primit un favorit în rândul oamenilor Qualcomm Snapdragon 625, un afișaj IPS cu o diagonală de 5,5 inci cu rezoluție Full HD, o cameră de 13 MP cu autofocus hibrid, o baterie de 4100 mAh. Cu un preț pe piața Romana de 644 de roni, un telefon mobil poate fi considerat pe bună dreptate cea mai bună opțiune. În arsenalul competitorilor există soluții interesante pentru o astfel de categorie de preț: un ecran 18: 9 de la UMIDIGI S2, o carcasă din metal și o cameră de înaltă calitate de la Xiaomi Mi A1. Dar merită mai mult decât câștigătorul nostru.

Cel mai puternic telefon Android

 • Samsung Galaxy Note8
 • OnePlus 5
 • Xiaomi Mi6

Cel mai mare număr de puncte, 181837, în test AnTuTu a primit OnePlus 5. Concurenții respira în spate și nu prea inferiori: 175628 de puncte de la nava amiral a Samsung și 178980 – de la Xiaomi Mi6. Avantajul OnePlus a furnizat o memorie rapidă operațională și încorporată de cele mai recente standarde, LPDDR4X și UFS 2.1 2-LANE. În nota 8, memoria ultimei generații și unitatea încorporată – a trecutului. Mi6 are exact opusul – numai memoria permanentă aparține ultimei generații. Se pare că această circumstanță a afectat diferența dintre rezultate.

Telefonul cu cea mai bună cameră

 • Huawei Mate 10 Pro
 • iPhone X
 • Samsung Galaxy Note8

Toți solicitanții pentru titlul de cel mai bun telefon mobil foto din 2017 au un obiectiv cu deschidere mare (mai mult decât f / 2.0), echipat cu stabilizare optică, sisteme de focalizare moderne, zoom optic. Două dintre cele trei au sisteme avansate de vizionare pe computer, bazate pe rețele neuronale.

Toți candidații din această categorie fac fotografii excelente, dar primul loc și a primit premiul pentru PhotoChances Huawei Mate 10 Pro. Datorită unei diagrame f / 1,6 înregistrate în ambele camere principale, acest telefon mobil trage mai bine concurenți în cazul unei iluminări insuficiente. Autofocusul de fază disponibil pentru toți participanții la Mate 10 Pro este completat cu un laser. Suportul hardware pentru vizionarea pe computer a rețelelor neuronale este disponibil pentru cele două telefoane mobile selectate – iPhone X și Mate 10 Pro. Ambele folosesc o rețea neuronală, pentru a separa limitele obiectelor din fundal, și Huawei pilot – chiar și pentru o recunoaștere mai precisă scenă.

Cel mai bine protejat telefon

 • AGM X2
 • Blackview BV8000 Pro
 • Doogee S60
 • Ulefone Armor 2

Solicitantul titlului celui mai sigur telefon mobil inteligent trebuie să aibă protecție conform standardului IP68. Chiar mai bine, dacă este certificată conformitatea cu standardul militar MIL-STD-810. Un acumulator capabil este o necesitate pentru dispozitiv, care va fi departe de priza pentru o lungă perioadă de timp. Performanța dispozitivelor pentru condiții extreme astăzi nu trebuie să fie inferioară modelelor „civile”. Prin urmare, o altă cerință este un chipset de cel mult un an, care arată cel puțin 60.000 de puncte în AnTuTu (o treime din performanța maximă pentru telefoanele mobile Android).

AGM X2 devine fara vorbe cel mai bine protejat telefon mobil în 2017. Este singurul participant al nominalizării care corespunde standardului IP68 și MIL-STD-810G. De asemenea, în favoarea sa spune o uimitoare pentru acest tip de performanță dispozitiv – 90233 de puncte în AnTuTu. Toți nominalizații au carcase de înaltă calitate, realizate din metal și din plastic rezistent la șocuri. De asemenea, AGM X2 folosește aceste materiale, dar în plus dispune de o alunecare din aluminiu, iar ecranul este acoperit cu sticlă Gorilla Glass 5. Victoria AGM X2 este confirmată de prezența unei baterii cu o capacitate de 6000 mAh.

Cel mai bun telefon mobil pentru selfie

 • ASUS ZenFone 4 Selfie Pro
 • OPPO F5
 • Vivo V7

În 2017, mai multe telefoane mobile interesante au ieșit pentru selfie. Criteriile de selectare a celor mai bune dintre ele sunt extrem de clare: caracteristicile excelente ale camerei frontale, posibilitățile maxime de procesare a imaginilor finale – în primul rând portrete. Și prețul este de până la 1680 de roni.

Telefoane mobile OPPO F5, cât și Vivo V7 sunt perfecte pentru ca fanii să’si facă autoportrete. Primii oferă algoritmi bazați pe inteligența artificială pentru a îmbunătăți imaginile indivizilor. Cel de-al doilea are un „front-end” cu o rezoluție de 24 Mp și cu un blitz. Dar imaginile vorbesc de la sine: cel mai bun SELF face al treilea solicitant, ASUS ZenFone 4 Selfie Pro. Acest lucru îl ajută camera de 12 megapixeli cu front-deschidere (f / 1,8) lentilă, susținută de un aparat de fotografiat cu unghi larg 5 Mn. Aplicația aparatului foto oferă mai multe setări decât concurenții. La fel ca și în modurile automate și în modurile manuale selfi pe ASUS ZenFone 4 Selfie Pro, se dovedește pur și simplu excelent.

Cel mai bun telefon mobil muzical

 • LG V30+

În pilotul muzical ar trebui să fie un DAC dedicat, o gamă largă de setări de sunet și căști de calitate în kit. Firmele de marketing ale tuturor producătorilor de telefoane mobile importante se concentrează pe orice, cu excepția opțiunilor de muzică. Dar există o excepție. Participant și câștigător cu jumătate de normă avem una – o alternativă demnă de el în acest an.

LG urmărește aproape toate tendințele actuale: afișajul cu un raport de aspect de 18: 9, o cameră duală, un procesor puternic – toate acestea în modelul V30 +. Dar la o tendință „la modă”, compania s-a opus și a făcut-o corectă. Da, da, vorbim despre conectorul de 3,5 mm care este iubit de toată lumea. Doar un „refuz de a refuza” de la conectorul audio nu sa oprit aici – dispozitivul este echipat cu un DAC ES9218 Saber pompat. Numărul de setări ale sunetului va satisface orice audiofil: filtre digitale DAC, egalizator, echilibru și altele. Cu LG V30 + este, probabil, cel mai bun set de căști de la Bang & Olufsen. Fanii de acustică Bluetooth nu sunt, de asemenea, lipsiți: protocolul aptX HD este acceptat pentru sunetul „high-end”.

Tehnologie mobilă inovatoare 2017

 • Moto Mods
 • Apple Face ID

În ultima numire am colectat trei soluții tehnologice interesante și utile, care în 2017 au fost implementate în dispozitive seriale.

Cumpărați un telefon mobil într-o configurație de bază bună și „pompa” funcția de care aveți nevoie este o idee grozavă. Doriți să  fixați la un dispozitiv subțire doua baterii pentru 3490 mAh, doriți – o cameră Hasselblad cu zoom, o cutie muzicală sau un proiector portabil. Orice modul se află în siguranță pe dispozitivele magnetice de fixare. În cursul anului 2017, au ieșit mai multe moduri Moto. Două alte tehnologii nu se pot lăuda cu o asemenea claritate. ID-ul feței este o idee grozavă, dar este implementat cu deficiențe grave: necesită gesturi suplimentare în cele mai simple operații, deblocate cu ajutorul unei măști. La Telefoane mobile Apple are încă ceva la ce să lucreze. O altă tehnologie promițătoare este ecranul de 120 Hz în telefonul mobil Razer. În viitor, astfel de afișări promite o imagine neîntreruptă în jocurile dinamice, și acolo, poate, se va adăuga freesync analogic, ceea ce va reduce întârzierile de intrare. În general, tehnologia cu potențial. Așteptăm conținutul, continuăm să ne uităm.

Sursa: playtech-stiri

Distribuie articolul si prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.