Emag: Telefon mobil Motorola va fi similar cu Iphone X

Telefon Motorola

În urma imaginii telefonului Motorola E5 de pe site-ul eMAG, au fost primite informații complete despre întreaga gamă de telefoane mobile Motorola pentru anul 2018. Interesant este ca dispozitivele vor fi lansate din nou sub marca Motorola, nu Moto, asa cum au fost ultimii doi ani. În plus, Lenovo a decis să copieze parțial caracteristicile de design și software ale iPhone X pentru unul dintre dispozitivele viitoare.

Specificatii Motorola Emag

În mod obișnuit, Moto G6 va avea un ecran Full HD de 5,7 inch cu un raport de aspect de 18: 9, un procesor Snapdragon 450 cu opt nuclee, 3/4 GB de memorie RAM, 32/64 GB de memorie internă, o cameră dublă principală cu senzori de 12 și 5 megapixeli, Camera frontală de 16 megapixeli și capacitatea bateriei de 3 000 mAh. Scanerul de amprente este amplasat în fața ecranului. Telefonul mobil va costa aproximativ 240 de dolari pe site-ul Emag.ro. Motorola G6 Play mai accesibil va fi echipat cu un ecran HD de 5,7 inch cu un raport de aspect de 18: 9, o cameră principală și o capacitate a bateriei de 4.000 mAh.

Motoorola G6 Plus va avea un display Full HD de 5.93 inci (18: 9), un procesor Snapdragon 630 cu 8 nuclee, memorie RAM 3/4/6 GB, un drive 32/64 GB, o cameră duală principală cu 12 și 5 senzori Mp și diafragma f / 1,4, cameră frontală de 16 megapixeli și capacitate baterie de 3 200 mAh.

Este de așteptat ca G6 Plus să coste aproximativ 330 $ pe eMAG.

Moto X

Cel mai interesant dispozitiv din noua linie este Moto X a cincea generație. El va primi un afișaj de 5,9 inch cu un raport de aspect de 18: 9 și o decupare în partea de sus, ca în iPhone X. Vor exista două camere frontale și un difuzor vorbitor. Dacă vă uitați atent, în partea de jos a ecranului veți vedea un bar gri, exact ca pe cel de-al zecelea iPhone. De asemenea, puteți observa prezența unei camere duale principale.

Motorola Z3 va deveni noul pilot al producătorului. Dintre specificatiile cunoscute care merită remarcate prezența unui ecran lat cu rame subțiri și muchii îndoite, atât pe smartphone-urile Samsung. În plus, pentru linia Moto Z, va fi lansat un nou modul cu suport pentru rețelele a cincea generație. Moto Z3 Play va primi un ecran cu cadre subțiri, o cameră dublă principală și suport pentru moto Modo deținute.

Prezentarea unora dintre aceste dispozitive este așteptată încă din luna viitoare la expoziția MWC 2018.

Sursa: playtech-stiri.com

Distribuie articolul si prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.