OL PORTAL: toate rețelele sociale într-o singură aplicație

OL PORTAL

Rețelele sociale fac oamenii mai apropiați unul de celălalt, și asta e bine. Dar acum aceste rețele sunt atât de multe încât pot fi ușor confundate! Utilizatorio deosebit de activi care păstrează conturile în mai multe servicii simultan și folosesc mai mulți mesageri instant. Aplicația OL PORTAL vă permite să aduceți afacerea dvs. în rețea: comunicați în cele mai populare servicii sociale și căutați-le una în alta cu un singur număr unic.

Platformă: Android, iOS

Versiune: pentru Android – 0.3.1, pentru iOS – 1.1.0

Interfața rusă: Da

Cerințe: Android 4.4 și versiuni ulterioare, iOS – 9.0

Categorie: Social, Rețele sociale

Despre aplicatie

În același timp, nu este întotdeauna convenabil să utilizați mai multe rețele și mesageri sociale: primiți mesajele necesare și știrile importante la timp, trebuie să manipulați mai multe aplicații simultan sau să deschideți mai multe pagini în browser. Dar o asemenea nevoie poate apărea pentru mulți.

Dar simplificarea sarcinii este ușoară. Trebuie doar să instalați aplicația OL PORTAL, să vă conectați conturile dvs. de rețea socială și să lucrați cu toate acestea utilizând o singură interfață, să partajați informații cu alți utilizatori și să vizualizați fluxurile de știri. Există, de asemenea, funcția de a plasa o notă nouă în mai multe rețele simultan. Până în prezent, funcționează pentru VC, Facebook și Twitter.

OL PORTAL nu înlocuiește clienții rețelelor sociale – utilizatorul continuă să lucreze cu aceștia, dar nu direct, ci printr-o aplicație hub care permite primirea informațiilor din mai multe surse. Direct în OL PORTAL, nici măcar notificările despre mesaje noi nu vin.

Nu puteți instala aplicații client. În acest caz, OL PORTAL va accesa serviciile conectate prin intermediul unui browser de Internet, însă acest lucru complică munca

Cum folosesti OL PORTAL

Acum nu este nevoie să oferiți o mulțime de contacte pe resurse diferite – doar un număr OL. Și profilul atribuit acestui număr – de fapt, o carte de vizită electronică: proprietarul său indică informațiile pe care le consideră necesare.

Dacă doriți, puteți schimba numărul atribuit automat unui număr mai atractiv, plătind o anumită sumă. În funcție de „frumusețea” numărului, va costa între 500 și 5000 de ruble sau chiar mai mult, dacă alegeți numărul dorit, care este încă neocupat.

Interfața de lucru este împărțită în două zone, între care puteți comuta, împingând ecranul spre laturi. În partea dreaptă există liste de utilizatori. Contactele de pe telefon sunt descărcate aici. Aici puteți vedea detaliile de contact ale altor utilizatori ai serviciului. Fiecare carte conține informații despre rețelele sociale în care este înregistrată.

În partea stângă există un meniu lateral în care se află toate celelalte secțiuni. Aici sunt conectate conturile de rețea socială. Din punct de vedere al securității, totul este bine – parolele pentru acces sunt specificate direct în aplicațiile client și OL PORTAL pentru a comunica cu ele primește o cheie criptată stocată direct pe dispozitiv. Accesul la aplicația însăși poate fi protejat cu un PIN.

Distribuie articolul si prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.